Senaste nytt

2020.07.11

Lång tid har gått som vanligt men vet inte om det hänt så mycket av intresse egentligen... Corona-viruset har ställt in alla både häst- och hundevenemang så vi har mest varit hemma och myst, fixat på gården och gått massa promenader och pysslat med ponnyerna.


Unghingstarna på bete

En tillbakablick sedan sist... Grace (Riddarängens Everlastning Love) blev årets hund viltspår, stort grattis Christina! Vi är så stolta över er. SUCH-diplomen på Guess, Lanson och Kingsman (även Super-SUCH) har kommit och överraskande nog fick Stella tre fina diplom för sina spårprestationer. Stella har varit ute och spårat skarpt några gånger, så duktig och modig! Imponerade av hennes mod och lugn, det har varit vildsvin samtliga gånger vi spårat, jag kan tycka det är lite obehagligt med skadeskjutna grisar men det gör inte hon.


Riddarängens Endless Love "Stella"

Mojito är tillbaks på stuteriet och är uthyrd 2020-2021 till Gullsmyra stuteri. Han tar emot ston för betäckning, jag kan förmedla kontaktuppgifter om man är intresserad av att betäcka med honom. Lanson är också uthyrd men bara denna säsong.

Två fina föl har vi fått, Guess fick ett litet näpet stoföl som ska heta Kilskogens GRLFRND och Lancôme fick sin fjärde (!) hingst, Kilskogens Lancelot, han är väldigt fin men skulle såklart önska ett sto från den kombinationen. Bägge är efter Kingsman och har fått hans fina sida och resning. Så otroligt nöjd med de föl vi fått efter honom hittills!


GRLFRND, Hanna & Maja

Samtliga våra hingstar (Kingsman, Lanson & Mojito) är fritestade för SA (skeletal atavism).

Kingsman betäcker just nu sju ston och hade ytterligare fyra inbokade som dock inte verkar dyka upp så är någon intresserad av att använda honom såhär mitt i säsongen så finns möjligheten. Nästa år planerar vi så om flera av beteshagarna och kommer därför bara ha bete till våra egna ponnyer. Gästston kan tas emot men kommer i så fall handbetäckas då bete alltså inte kommer finnas.

 


Klicka här för att se tidigare år:

~ 2003 ~ 2004 ~ 2005 ~ 2006 ~ 2007 ~ 2008 ~
~
2009 ~
2010 ~ 2011 ~ 2012 ~ 2013 ~ 2014 ~
~ 2015 ~ 2016 ~ 2017 ~ 2018 ~ 2019 ~