Vacker och välstammad avelshingst

 

Kilskogens Paragraf RS 735 är en svart hingst avelsgodkänd hingst, född 2014. Paragraf godkändes som 2,5-åring med 98888=41 poäng och ringetta. Mätte 94 cm på premieringen i september 2017.

Paragraf gjorde sin första säsong 2017 och fungerade mycket bra att betäcka med. Visad på utställning med 41 poäng och Champion-titel.

Paragraf är efter Elit-hingsten Almnäs Etapp RS 305 som har det högsta indexet bland de standardstora hingstarna i Sverige. Etapp är far till den godkända hingsten Gladiator RS 592 samt en mängd framgångsrika ston. Modern är Beatrix van Bunswaard som är Champion i både Holland och i Sverige med 42 poäng. Beatrix kommer ur den välkända Pauline-linjen.

Paragraf är elegant och av det lättare slaget med en fantastiskt fin och luftig trav. Han är social och var totalt orädd redan från födseln, han kröp gärna upp i knäet på oss ute i hagen.

Paragraf är van att gå på lösdrift och stå på box, snäll att lasta, verka, bada samt helt okomplicerad i all hantering, van vid trafik. Kommer alltid fram i hagen för att hälsa. Vaccinerad mot hästinfluensa och stelkramp, försäkrad i If, regelbundet avmaskad och verkad av utbildad hovslagare. Säljs endast till gott och varaktigt hem med hästkompisar.

~   ~   ~

Alla våra ponnyer är försäkrade i If och har pass från SSS, dom är vaccinerade mot stelkramp och hästinfluensa, regelbundet avmaskade och verkade av utbildad hovslagare samt hanteras dagligen.
Våra ponnyer säljs endast till mycket goda och varaktiga hem!

För frågor och mer info, kontakta Hanna
0735-05 05 27
info@kilskogen.com