Vacker och snäll valack till bruks och utställning

Kilskogens Moët är en svart valack med lång man och snälla ögon, född 2014. Moët är visad en gång på hingstpremieringen med 38 poäng. Mätte 94,5 cm på premieringen i september 2017.

Moët är en mycket snäll, glad och väluppfostrad liten ponny som gillar att bli ompysslad och är mycket positiv i all hantering. Moët är van vid bett, sele och sutten på/ledd med småbarn på ryggen, dock inte inriden/inkörd men redo att börja sin utbildning. Moët vill hitta ett hem med mycket kärlek där han inte enbart är sällskap och helst till någon som även kan tänka sig att visa honom på någon utställning framöver, han borde ha fina chanser att höja sina poäng som valack.

e. Kilskogens Gentzel RS 539 Flerfaldig champion, visad med 42 poäng, SUCH, godkänd i Sverige och Danmark, Sveriges bästa bruksprovshingst någonsin – 10 10 10 10 = 40 poäng.

u. Almnäs Malva RS 5205 Diplom, Champion, BIS, SUCH, Super-SUCH, 44 poäng och klar att Elit-premieras. Mor till bland annat Kilskogens Mynta som är Super-SUCH, flerfaldig BIS-vinnare med 45 poäng.

Moët är van att gå på lösdrift och stå på box, snäll att lasta, verka, bada samt helt okomplicerad i all hantering, van vid trafik. Kommer alltid fram i hagen för att hälsa. Vänlig mot barn, andra hästar och djur. Vaccinerad mot hästinfluensa och stelkramp, försäkrad i If, regelbundet avmaskad och verkad av utbildad hovslagare. Säljs endast till gott och varaktigt hem med hästkompisar.

~   ~   ~

Alla våra ponnyer är försäkrade i If och har pass från SSS, dom är vaccinerade mot stelkramp och hästinfluensa, regelbundet avmaskade och verkade av utbildad hovslagare samt hanteras dagligen.
Våra ponnyer säljs endast till mycket goda och varaktiga hem!

För frågor och mer info, kontakta Hanna
0735-05 05 27
info@kilskogen.com